Receptes - Zelta Rieksts down

Receptes

2019.04.02
CIA

Čia sēklu pudiņš ar sarkano ogu biezeni un svaigām ogām

Vienai porcijai nepieciešams: 15g čia sēklas 200g mandeļu piens 100g sarkano ogu biezenis q.s. svaigas ogas un augļi   Pagatavošana: Izmantojot putotāju, bļodā samaisa čia sēklas […]
2018.10.18
rsz_124

Burkānkūka no šef – konditores Diānas Ozoliņas

Burkānu biskvīts: 115 g olas 145 g brūnais cukurs 145 g cukurs 170 g milti   80 g pekanriekstu milti     9 g cepamais pulveris     […]
2018.08.20
zr_kuka_horezontal

Bumbieru tartelette ar Zelta Rieksts BIO lazdu riekstiem un šokolādes-kafijas krēmu

Bumbieru tartelette ar Zelta Rieksts BIO lazdu riekstiem un šokolādes-kafijas krēmu
2018.07.12
zr_salati_web

Kvinojas salāti ar vistas fileju, fenheli, apelsīniem un vīnogām

Piešķir salātiem jaunas garšas nianses un papildini tos ar krietnu devu vitamīniem ar Zelta Rieksts veselīgo sēkliņu maisījumu. Salātu maisījumā atradīsi saulespuķu, ķirbju, lobītās kaņepju sēkliņas, […]
2017.12.04
Screen Shot 2017-11-24 at 17.20.10

”Raw cake”

Riekstu un žāvēto augļu kārta: Pagatavošana: 1. Sablendē riekstus un žāvētos augļus, pievienojot ūdeni. Aveņu kārta: Pagatvošana: 1.Sablendē līdz tekstūra ir gluda, bieza un samtaina. Mango […]