Grēcīgās kokosriekstu bumbiņas - Zelta Rieksts down

Grēcīgās kokosriekstu bumbiņas

Zelta Rieksts_galete ar bumbieriem un zilo sieru_sāļais pīrāgs_valrieksti
Galete ar bumbieriem, zilo sieru un valriekstiem
2019.08.02
aplikacija_web
Atklāj vai iepazīsti sev piemērotākos riekstus interaktīvā spēlē
2019.09.17
Show all

Grēcīgās kokosriekstu bumbiņas

Gemoss_ZeltaRieksts_kokosriekstu_bumbiņas_konfektes_small


Ja esi šokolādes batoniņa Bounty cienītājs, šis kārums tev noteikti garšos! Labi daudz kokosriekstu skaidiņas, iebiezinātais piens un šokolāde – tieši tik maz sastāvdaļu, bet rezultāts – dievīgi gards. 

Sastāvdaļas:

150 g kokosriekstu skaidiņas

70 g iebiezināts piens ar cukuru 

200 g tumšā šokolāde 

1 ēdamkarote kokosriekstu eļļa

Pagatavošana: 

Bļodā ieber kokosriekstu skaidiņas, pievieno iebiezināto pienu un samaisa ķepīgā masā. Masai jāsanāk tādai, lai to saveļot bumbiņā, tā turētos kopā. Pēc nepieciešamības pievieno vēl iebiezināto pienu vai kokosriekstu skaidiņas. Saveltās bumbiņas liek uz dēlīša, kur izklāts cepamais papīrs vai pārtikas plēve. Liek saldētavā bumbiņas sastingt. 

Ūdens peldē izkausē šokolādi un pievieno kokosriekstu sviestu. Pa vienai bumbiņai iemērcē šokolādē, apviļā un liek atpakaļ uz dēlīša. Ja vēlas, var skaidiņas uzbērt arī uz šokolādes glazūras virspusē.

Šokolādē apviļātās bumbiņas liek ledusskapī sastingt. 

Izņem bumbiņas no ledusskapja 20 minūtes pirms pasniegšanas.