Gardie brokastu cepumi - Zelta Rieksts down

Gardie brokastu cepumi

Zelta-Rieksts-Ziemassvētki
Ziemassvētku noskaņa ik uz soļa
2019.12.16
Gemoss-Zelta-Rieksts-cepumi-Makadāmijas-rieksti-kaltētas-dzērvenes
Makadāmijas riekstu un dzērveņu cepumi
2020.03.18
Show all

Gardie brokastu cepumi

Zelta-Rieksts-brokastu-cepumi-recepte

Dienas pirmajai ēdienreizei jābūt sātīgai un spēcinošai, lai uzņemtu enerģijas devu visai dienai. Šie cepumi garšos kā lieliem, tā maziem, turklāt pagatavošana ir gaužām vienkārša. Ēd pa ceļam vai lēni izbaudi pie rīta kafijas, tējas!

Sastāvdaļas:

1 banāns
1 ola
2 ēdamkarotes kļavu sīrups
3 ēdamkarotes medus
2 ēdamkarotes zemesriekstu sviests
Šķipsna sāls
Vaniļas cukurs
40 g milti
80 g auzu pārslas
50 g Zelta Rieksts kaltētas dzērvenes
Sauja Zelta Rieksts zelta rozīnes (izmērcētas)
Sauja Zelta Rieksts ķirbju sēklas
1 ēdamkarote Zelta Rieksts čia sēklas

Pagatavošana:

Blenderī liek banānu, olu, sīrupu, medu, zemesriekstu sviestu, sāli, vaniļas cukuru un visu sablendē viendabīgā masā. Pievieno miltus un vēlreiz sablendē.

Bļodā samaisa auzu pārslas, rozīnes, dzērvenes (smalkāk sagrieztas), sēklas, pievieno sablendēto masu un kārtīgi samaisa.

Ar karoti liek masu uz cepamā papīra izklātas pannas.

Cep 180 grādos 15 minūtes.

Atdzesē un bauda brokastīs vai ņem līdzi dienas gaitās.