Sukāžu trifeles - Zelta Rieksts down

Sukāžu trifeles

screen-shot-2016-12-07-at-12-41-43
Kaņepju sēklu sviests
2016.12.07
svetku_maisijums
Svētku maisījums
2016.12.13
Show all

Sukāžu trifeles

capture

Pagatavošana

Ņemam Zelta Rieksts aprikozes, žāvētās plūmes, dzērvenes, rozīnes, ķirbju sēklas un ēdamkaroti medus un visu sablenderējam kopā.

Pēc tam pievienojam 1 ēdamkaroti burbona un samaisām.

Un veidojam formas – mazas, apaļas bumbiņas.

Kad bumbiņas izveidotas, liekam tās ledusskapī un ļaujam nedaudz sastingt.

 shoko

Kad bumbiņas sastingušas, ņemam tumšās šokolādes tāfelīti, izkausējam ūdens peldē. Kad šokolāde izkususi, ņemam trifeles un iemērcam/ ieglazējam tajā. Glazētas trifeles ieliekam un paturam ledusskapī apmēram 10 minūtes.  Dekorējam ar Zelta Rieksts kokosriekstu skaidiņām.

shoko-w-coconut

Lai labi garšo! 🙂

Recepte tapusi sadarbībā ar Inu Poliščenko īpaši Ziemassvētku laikam.