Uzlabotais tiramisu ar mandelēm un rumu - Zelta Rieksts down

Uzlabotais tiramisu ar mandelēm un rumu

screen-shot-2016-11-22-at-11-09-27
Ziemassvētku tirdziņš!
2016.11.22
gada-pavars-ina-poliscenko-46424639
Svētku receptes ar Inu Poliščenko
2016.11.28
Show all

Uzlabotais tiramisu ar mandelēm un rumu

screen-shot-2016-11-28-at-11-28-50

Pagatavošana

1. Ar mikseri lēni saputo 125 gr maskarpone kremu, 200 gr saldo krējumu, 125 gr pūdercukuru un rumu ( šajā receptē tika izmantots Ron Zacapa rums ). Pēc laika, pievieno atlikušo daudzumu krema, saldā krējuma un pūdercukuru.  Svarīgi! Lai iegūtu krēmīgu masu sākumā puto lēnām, pakāpeniski palielinot ātrumu.

screen-shot-2016-11-28-at-15-26-35    

 

2. Uzvāra kafiju. Dāmu pirktiņus izmērcē kafijā. Svarīgi! To daram ātri, lai pirkstiņi nepaliek mīksti un neizjūk. Secīgi kārto traukā pirkstiņus, mērci, mandeļu skaidiņas. 

 

screen-shot-2016-11-28-at-15-27-26screen-shot-2016-11-28-at-15-27-41screen-shot-2016-11-28-at-15-28-26

 

3. Kad krēmīgā masa un dāmu pirkstiņi ir salikti bagātīgi apkaisa ar kakao un dekorē ar dzērvenēm.

 

screen-shot-2016-11-28-at-15-35-56

 

Lai labi garšo! 🙂

Recepte tapusi sadarbībā ar Inu Poliščenko īpaši Ziemassvētku laikam.