Šokolādes [keil] čipsi - Zelta Rieksts down

Šokolādes [keil] čipsi

screen-shot-2016-09-15-at-13-23-14
Provansas garšaugu maize bez graudiem
2016.09.15
screen-shot-2016-09-15-at-13-45-09
Smūtijs ar valriekstiem un šokolādi
2016.09.15
Show all

Šokolādes [keil] čipsi

screen-shot-2016-09-15-at-13-36-19

Pagatavošana

Visas sastāvdaļas, izņemot lapu kāpostu, sablenderē lielas jaudas blenderī, līdz viendabīgai masai, pakāpeniski pievienojot vairāk vai mazāk ūdens. Masai jābūt diezgan biezai, tomēr tādai, lai to varētu vienmērīgi iemaisīt lapu kāpostu čipsos. Sagatavo lapu kāpostu- ar šķērēm apgriež lapas mīksto un krokainu daļu, atstājot cieto kātu, un sagriež vidējos gabaliņos. Lielā bļodā samaisa lapu kāposta gabaliņus ar iepriekš pagatavoto kakao masu. Kad masa vienmērīgi pārklājusi visas lapiņas, čipsus kārto uz cepamā papīra un liek cepeškrāsnī uz 46-50˚C grādien, apmēram uz piecām stundām. Kad čipsi gatavi, tos uzglabā slēgtā traukā.

 

*Recepti izstrādāja TopiVesels.lv