Riekstu tartaletes - Zelta Rieksts down

Riekstu tartaletes

Screen Shot 2017-11-24 at 17.21.00
Marcipāna-makadāmijas riekstu trifeles
2017.11.24
Screen Shot 2017-11-24 at 17.20.10
”Raw cake”
2017.12.04
Show all

Riekstu tartaletes

Screen Shot 2017-11-27 at 15.48.44

Smilšu mīkla “pâte sablée”:

1.Miksera bļodā ar uzgali “lāpstiņa” samaisa 105 g miltus, cukuru, sāli, mandeļu miltus un sviestu.

2.Pievieno olas un 330 g miltus, visu samaisa.

3.Izrullē mīklu starp divām cepampapīra loksnēm, ievieto mīklu metaliskajās formiņās tartēm un sasaldē.

4.Cep 10-12 min. 160 C. Atdzesē.

Zelta Rieksts-karameļu pildījums:

1.Cukuru, ūdeni un glikozi vāra uz lēnas uguns.

2.Uzmanīgi pievieno sviestu (istabas temperatūrā), to izkausē un pievieno saldo krējumu.

3.Bļodā samaisa riekstus, kraukšķīgās vafeles un pievieno karameli, labi samaisa. Gatavo masu liek iepriekš pagatavotās tartalletēs.