Receptes - Zelta Rieksts down

Receptes

2016.12.07
screen-shot-2016-12-07-at-12-41-43

Kaņepju sēklu sviests

Pagatavošana Uzkarsējam cepeškrāsni ( 170 grādi ) Nograuzdējam kaņepju sēklas ( 6 min ) un atdzesējam.  Istabas temperatūras sviestam tiek pievienotas kaņepju sēklas, sāls un timiāns. […]
2016.11.30
screen-shot-2016-11-30-at-12-52-46

Adventes kokosriekstu cepumi

Pagatavošana Uzkarsējam cepeškrāsni ( 165 grādi ) Kokosriekstu skaidiņas, pūdercukuru un olas baltumu samaisa viendabīgā masā.      Veido cepumu formiņas 🙂 Cepam 8 līdz 12 minūtes. […]
2016.11.28
screen-shot-2016-11-28-at-11-28-50

Uzlabotais tiramisu ar mandelēm un rumu

Pagatavošana 1. Ar mikseri lēni saputo 125 gr maskarpone kremu, 200 gr saldo krējumu, 125 gr pūdercukuru un rumu ( šajā receptē tika izmantots Ron Zacapa […]
2016.09.15
screen-shot-2016-09-15-at-14-16-54

Indijas riekstu miltu kēksiņi ar āboliem

Pagatavošana Iesilda cepeškrāsni uz 160°C, ar kokosriekstu eļļu iesmērē kēksiņu formītes. Nelielā katliņā izkausē vienu ēdamkaroti kokosriekstu eļļas, pievieno kanēli un ābolus. Sautē apmēram 3-5 minūtes, […]
2016.09.15
thumb_show-3

Bezgrēka Snickers

Pagatavošana 1. Pagatavo nugatu jeb pamatni- sastāvdaļas sablendē vai samaļ virtuves kombainā līdz masa ķep kopā. Svarīgi ir nepārcensties, citādi snickers būs vairāk košļājams nekā kožams 🙂 Gatavo […]