Pagatavošana 1. Ar mikseri lēni saputo 125 gr maskarpone kremu, 200 gr saldo krējumu, 125 gr pūdercukuru un rumu ( šajā receptē tika izmantots Ron Zacapa […]
Pagatavošana Iesilda cepeškrāsni uz 160°C, ar kokosriekstu eļļu iesmērē kēksiņu formītes. Nelielā katliņā izkausē vienu ēdamkaroti kokosriekstu eļļas, pievieno kanēli un ābolus. Sautē apmēram 3-5 minūtes, […]
Pagatavošana 1. Pagatavo nugatu jeb pamatni- sastāvdaļas sablendē vai samaļ virtuves kombainā līdz masa ķep kopā. Svarīgi ir nepārcensties, citādi snickers būs vairāk košļājams nekā kožams 🙂 Gatavo […]
Pagatavošana Riekstus rupji sakapā un nedaudz apcep uz pannas Šokolādi sakapā mazākos gabaliņos un kopā ar visām pārējām sastāvdaļām ber blenderī un blendē līdz vienmērīgam smūtijam. […]