Receptes - Zelta Rieksts down

Receptes

2017.01.04
img_2906

Zaļais spinātu smūtijs ar linsēklām

Pagatavošana: Lai atvieglotu darbu blenderim, pirms blenderēšanas dateles izmērcē karstā ūdenī 10 min un linsēklas samal kafijas dzirnaviņās. Tad visu blenderē kopā, pievienojot kokosriekstu ūdeni kamēr […]
2016.12.19
piparkoki

Piparkūkas ar kaņepju sēklām

Pagatavošana Katliņā ieber cukuru un uz mazas uguns apbrūnina. Kad tas kļūst brūns, bet ne tumšs, pievieno medu, sviestu, iesala ekstraktu un kuļ līdz viss izkusis […]
2016.12.14
capture

Ziemassvētku ķirbis

 Ziemassvētku ķirbis ar riekstu mērci Pagatavošana Ķirbi sagriež gareniskās šķēlēs un marinē, pievienojot tam šķipsniņu sāli, timiāna zariņu, karoti medus un divas karotes rapšu eļļu. To […]
2016.12.09
capture

Sukāžu trifeles

Pagatavošana Ņemam Zelta Rieksts aprikozes, žāvētās plūmes, dzērvenes, rozīnes, ķirbju sēklas un ēdamkaroti medus un visu sablenderējam kopā. Pēc tam pievienojam 1 ēdamkaroti burbona un samaisām. […]
2016.12.07
screen-shot-2016-12-07-at-12-41-43

Kaņepju sēklu sviests

Pagatavošana Uzkarsējam cepeškrāsni ( 170 grādi ) Nograuzdējam kaņepju sēklas ( 6 min ) un atdzesējam.  Istabas temperatūras sviestam tiek pievienotas kaņepju sēklas, sāls un timiāns. […]