Provansas garšaugu maize bez graudiem - Zelta Rieksts down

Provansas garšaugu maize bez graudiem

zr_bio_1200x628
Jaunums!BIO Zelta Rieksts
2016.09.08
screen-shot-2016-09-15-at-13-36-19
Šokolādes [keil] čipsi
2016.09.15
Show all

Provansas garšaugu maize bez graudiem

screen-shot-2016-09-15-at-13-23-14

Pagatavošana

1. Visas sausās sastāvdaļas samaisa kopā.

2. Sakultām olām, pievieno kausētu sviestu un lej masu klāt miltiem.

3. Visu kārtīgi samaisa un lej ar sviestu ieziestā formā, kas izklāta ar cepamo papīru.

4. Liek krāsnī cepties 180 grādu temperatūrā, apmēram 30 minūtes.

 

*Recepti izstrādāja TopiVesels.lv