Kvinojas salāti ar vistas fileju, fenheli, apelsīniem un vīnogām - Zelta Rieksts down

Kvinojas salāti ar vistas fileju, fenheli, apelsīniem un vīnogām

Capture1
Skolēnu veselīgie našķi arī vasarā ir aktuāli!
2018.06.18
Show all

Kvinojas salāti ar vistas fileju, fenheli, apelsīniem un vīnogām

zr_salati_web

Piešķir salātiem jaunas garšas nianses un papildini tos ar krietnu devu vitamīniem ar Zelta Rieksts veselīgo sēkliņu maisījumu. Salātu maisījumā atradīsi saulespuķu, ķirbju, lobītās kaņepju sēkliņas, kā arī linsēklas un zelta linsēklas. Tik daudz labumu vienā maisījumā!

Pagatavošana:

1. Kvinoju novāra ūdenī, nokāš un atdzesē.

2. Apcep vistas fileju, pievienojot sāli.

3. Grauzdē sēkliņas uz pannas vai cepeškrāsnī (180C 3 – 5 min).

4. Šķīvī ieber kvinoju, pievieno fenheļa šķēlītes, apelsīna filejas, gaišās vīnogas sagrieztas uz pusītēm, sakapātu kinzu un apceptu vistas fileju.

5. Pārlej salātus ar olīveļļu, pievieno sāli pēc garšas.

6. Pārber salātus ar Zelta Rieksts salātu mix sēkliņām.